WaterLab

Termékeink


  • Az Adrona SIA által gyártott laboratóriumi víztisztító berendezések széles választékát kínáljuk elérhető áron, alacsony fenntartási költséggel.
  • A RephiLe Bioscience Ltd. saját gyártású és tervezésű víztisztító berendezések, fecskendő- és membránszűrők, valamint a Millipore termékeivel kompatibilis fogyóeszközök és alkatrészek gyártásával foglalkozik.
  • A HHH több mint 60 éve világszerte ismert német cég, amely több ezer terméket forgalmaz a kórházi és laboratóriumi felszerelések és eszközök területén.
  • Evoqua deionizálók
  • A német Evoqua Water Technologies GmbH több, mint 30 éves múlttal rendelkezik a laboratóriumi víztisztító rendszerek és az ipari vízkezelés területén

Adrona

A lett Adrona Sia által gyártott víztisztító berendezéseket 2012-től forgalmazzuk Magyarországon, ez idő alatt 59 készüléket helyeztünk üzembe különböző laborokban.

Grade 1, Grade 2, Grade 3, Grade 1 és 2, valamint Grade 1 és 3 vízminőségben 47 féle berendezést kínálunk elérhető áron, alacsony fenntartási költséggel. Egyes típusok ioncserélő gyantával, EDI modullal, illetve UV lámpával szerelt változatban is rendelhetők.  

2017. szeptemberétől rendelhetők lesznek a nagykapacitású 20/30/60/120 RO és EDI-s készülékek is.