WaterLab

Termékeink


  • Az Adrona SIA által gyártott laboratóriumi víztisztító berendezések széles választékát kínáljuk elérhető áron, alacsony fenntartási költséggel.
  • A RephiLe Bioscience Ltd. saját gyártású és tervezésű víztisztító berendezések, fecskendő- és membránszűrők, valamint a Millipore termékeivel kompatibilis fogyóeszközök és alkatrészek gyártásával foglalkozik.
  • A HHH több mint 60 éve világszerte ismert német cég, amely több ezer terméket forgalmaz a kórházi és laboratóriumi felszerelések és eszközök területén.
  • GROHE Home vízrendszerek
  • GROHE Red

Avidity Science

 Az Avidity Science, több mint 15 éve megbízható RO és DI (EDI) víztisztító rendszerekkel szolgálja az egészségügyet, valamint a laboratóriumokat. 

A víz tisztításával és elosztásával, valamint prémium laboratóriumi felszerelések szállításával és karbantartásával foglalkozik, a Triple Red és Edstrom márkák tulajdonosa.

Az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerrel rendelkeznek. Elnyerték az Egyesült Királyság Üzleti Díját, valamint az Egyesült Államokban Wisconsinban lévő gyártóüzemük elnyerte az Év Gyártója Díjat.

Elekronikai hulladék újrahasznosítási programjuk keretében 726 kg anyagot hasznosítottak újra, valamint az energiamegtakarítási programjukban 47 000 fontot takarítottak meg. Az összes víztisztító berendezést házon belül készítik, így egyedülállóan képesek ellenőrizni az előállítási folyamat ökolábnyomának méretét.